B-Well - הדבר הכי בריא שקרה לארגון שלך
כניסת מנויים
 
שכחתי סיסמא להרשמה
פעילויות לארגונים

חזה עוף ברוטב פלפלים

9/06/2009

 כמות: 4 מנות -

כל מנה מכילה כ-240 קלוריות וכ-20 גר' חלבון, מנת בשר, מנת ירק ורבע מנת שומן


החומרים:
4 מנות חזה עוף, שלמים, מנוקים, ללא עצמות וללא שומן
3 פלפלים אדומים גדולים, או 4 בינוניים
6 שיני שום טרי
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 ענף רוזמרין
2 כפות חומץ בלסמי
1 כפית רוטב צ'ילי
1 כפית פפריקה (מתוקה או חריפה, לפי הטעם)
¼ כוס יין לבן
1 כפית שמן זית

שלבי ההכנה:

  1. חזה עוף: מנקים את חזה העוף ומסדרים יפה. משאירים את המנות שלמות.
  2. בתנור חם, או בגריל פחמים, או מעל מחבת לסטייקים צולים את חזה העוף לפחות 5 דקות, בודקים עד שמוכן. יש להיזהר מייבוש יתר של המנה. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט.
  3. רוטב פלפלים: חותכים את הפלפלים לחצאים. יש לחתוך את הגבעול ולהניח חתיכה מתחת לכל פלפל. מניחים על תבנית כאשר הצד החתוך כלפי מטה ביחד עם גבעול הרוזמרין.
  4. צולים בגריל עד שהקליפה כמעט שחורה. מוציאים, שמים בשקית ניילון ומניחים להתקרר מעט.
  5. מוציאים את הפלפלים מהשקית ומקלפים. מכניסים את הפלפלים ואת כל חומרי הרוטב למעבד מזון ומרסקים עד לקבלת רוטב סמיך ויפה. אם הרוטב סמיך מדי, אפשר להוסיף עוד שתי כפות יין.
  6. חותכים את חזה העוף לפרוסות דקות.
  7. מפזרים רוטב על פרוסות החזה.

 בתיאבון...

 

אנו מזמינים אותך לקבל מידע על קבוצת הרזיה ויצירת אורח חיים בריא בשיטה ייחודית.

רוצה לקבל תפריט תזונה אישי מתזונאית  מצוות המומחים של B-Well?

 

דרג את הכתבה
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
2 מדרגים
הדפסשלח לחברהוסף תגובהליצירת קשר:
דרונט בניית אתרים